HTTP Status Code 463

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

HTTP Status Code 463

Olaf van der Spek
Hi,

I am getting a strange error while using nginx as reverse proxy.

From my upstream I get a response like in acess logs -

{"time": "2017-10-04T11:51:37+05:30", "remote_addr": "52.76.220.40",
"remote_user": "-", "body_bytes_sent": "0", "request_time": "0.002",
"status": "463", "request": "GET / HTTP/1.1", "request_method": "GET",
"request_header": "-", "request_body": "-", "http_referer": "-",
"http_user_agent": "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36
(KHTML, like Gecko) Chrome/36.0.1985.67 Safari/537.36", "application":
"nb-qa-nearbuy-nginx", "xforwarder": "52.76.85.66, 52.76.85.66,
52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40,
52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40,
52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40,
52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40,
52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40,
52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40,
52.76.220.40","host":"www.iwanto.in","http_HEADER":"-"}

No logs in error logs-

Could not find anything on net about status code 463
Looks like an issue with xforwarder has some issues? Why so many repeated
IPs? Has anybody else encountered the same issues?

Rgs

Posted at Nginx Forum: https://forum.nginx.org/read.php?2,276667,276667#msg-276667

_______________________________________________
nginx mailing list
[hidden email]
http://mailman.nginx.org/mailman/listinfo/nginx
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: HTTP Status Code 463

Maxim Dounin
Hello!

On Wed, Oct 04, 2017 at 02:39:35AM -0400, akmanocha wrote:

> Hi,
>
> I am getting a strange error while using nginx as reverse proxy.
>
> From my upstream I get a response like in acess logs -
>
> {"time": "2017-10-04T11:51:37+05:30", "remote_addr": "52.76.220.40",
> "remote_user": "-", "body_bytes_sent": "0", "request_time": "0.002",
> "status": "463", "request": "GET / HTTP/1.1", "request_method": "GET",
> "request_header": "-", "request_body": "-", "http_referer": "-",
> "http_user_agent": "Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36
> (KHTML, like Gecko) Chrome/36.0.1985.67 Safari/537.36", "application":
> "nb-qa-nearbuy-nginx", "xforwarder": "52.76.85.66, 52.76.85.66,
> 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40,
> 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40,
> 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40,
> 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40,
> 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40,
> 52.76.220.40, 52.76.220.40, 52.76.220.40,
> 52.76.220.40","host":"www.iwanto.in","http_HEADER":"-"}
>
> No logs in error logs-
>
> Could not find anything on net about status code 463
> Looks like an issue with xforwarder has some issues? Why so many repeated
> IPs? Has anybody else encountered the same issues?

nginx itself never returns 463, it is something non-standard
likely returned by your backend.

--
Maxim Dounin
http://nginx.org/
_______________________________________________
nginx mailing list
[hidden email]
http://mailman.nginx.org/mailman/listinfo/nginx
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: HTTP Status Code 463

Olaf van der Spek
HTTP 463 It is a Amazon balancer error code. See
https://docs.aws.amazon.com/elasticloadbalancing/latest/application/load-balancer-troubleshooting.html

Looks like your requests in a loop.

Posted at Nginx Forum: https://forum.nginx.org/read.php?2,276667,281688#msg-281688

_______________________________________________
nginx mailing list
[hidden email]
http://mailman.nginx.org/mailman/listinfo/nginx